18 Maj..

Just denna dag.. denna dag har jag verkligen fasat för.. har räknat ner dagarna och känt fasa.. Elins födelsedag i dag.. Hon skulle ha fyllt 29 år, I år kan vi inte fira henne här tillsammans med oss på jorden, i stället gråter vi,saknar och ja gråter.. vi tänder ljus, och försöker mellan tårarna att le och minnas dom roliga och mysiga stunder bla födelsedagar vi fått tillsammans.. Hur firar änglar sina födelsedagar??

Saknaden efter Elin i dag går inte att beskriva.. det går verkligen inte.. och ja har gråtit i stort sett hela dagen.. det e små stunder ja inte fällde en tår.. Otroligt jobbigt.. En födelsedag att "fira" utan själva Elin..
I dag får vi i stället tända ett ljus och minnas henne,le och bara minnas.. mer kan man faktiskt inte göra.. för hon kommer fan inte tillbaka.. fruktansvärt ledsamt..

Denna stund tänker ja mycket på mamma och pappa.. hur fan i helvete rent ut sagt orkar man JIOBBA en sån här dag.. vilka starka föräldrar jag har.. som faktiskt orkar det.. vet vilken sorg dom känner.. och den sorgen är inte liten..

Ett ljus för dig finaste leende ängel..

En dag ses vi igen.. för varje dag som går kommer vi en dag närmare att en dag ses igen !


Kommentarer
Postat av: Elin Toreborg-Foto

Hej! Anmäl dig gärna till dagens blogg hos mig! Kram :)

2011-06-04 @ 21:09:59
URL: http://elintoreborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0