Vilken dag!!

Först påskmarsch med dagis, Adam va lite besviken eftersom dom inte fick nått godis,men dom hade fått en stor glass väl framme vid dagis igen..
Efter åkte ja och Elin till stan och stor handla.. och bilen va verkligen KNÖK full när vi åkte hem igen..

Har varit på utvecklingssamtal i dag.. först Alexandra, får bara fina ord.. hon är en väldigt glad,social och duktig liten tjej som kan de hon ska.hon pratar väldigt bra och älskar att prata och sjunga även på dagis, där går hon också och sjunger för sig själv . är så kul att höra, hon utvecklas bra och är snäll mot barnen på dagis..
efter va det uvecklingssamtal för Adam, Adam va med då vi prata om hur han tyckte de va på dagis och kändes så skönt att höra att han verkligen älskar dagis.. Han och Alex gick sen ut med en fröken på gården och lekte.. då passa vi på att prata om det som Majsan och vi har pratat om.. Vi märker att Adam har svårt för vissa saker.. som att förstå varför vissa saker inte är ok, han har svårt att varva ner, svårt att sitta stilla osv är precis somhan e i en annan värld ibland..
.. Men han fick så mycket beröm för hur smart han verkligen är, han e jätte duktig med bokstäver och siffror, han vet va alla bokstäver är och duktig på att få fram va ett ord börjar på och vilka bokstäver som kommer efter,
Fröken berätta att hon en dag läst en bok för honom, dagen efter kunde han berätta i detalj va som stod på varje sida, såg ut som han läste, nu kan han inte det ännu.. men forsätter han i denna takt kommer han snart lära sig.. då blir man så glad och stolt som mamma..
De han har svårt för e hur han ska hålla en penna rätt och en sax rätt.. han tycker de e jätte jobbigt, men vi pysslar och tränar hemma, hoppas dom gör de vid stefan också..

Alexandras mål till nästa utv,samtal e att börja med pottan.. de va de enda..

efter utv.samtalet laga vi köttfärssås m spagetti, ja åt dock bara sallad och köttfärssås,
Sen påskpynta vi påskriset som Elin kom in med som Adde och Holly varit ute och plockat!!
TACK!!! blev jätte glad verkligen !!!
Har sen myst i soffan.. barnen sover sen 2 timmar sen och ja ska öppna arbetsmiljö "tråk" boken och plugga lite..


ha en trevlig kväll !!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0